UTRECHT - In 2022 opent de creatieve broedplaats Kanaal30 haar deuren voor wijkbewoners, gezinnen, senioren, avontuur- en plezierzoekers die ons speciale muziekprogramma Klanken aan het Kanaal kunnen bezoeken. Zes concerten van onze eigen muzikale Kanaal30 ondernemers. Hiernaast zijn er op de vrijdagavond een tiental intieme optredens bij café keet onder het motto Wat klinkt er bij Keet?

Over Klanken aan het Kanaal
Kanaal30 is een plaats waar creatieve en sociaal bewogen ondernemers samen een pand gebruiken en zo in hun creatief ondernemerschap kunnen werken en groeien. Een plaats waar kruisbestuivingen ontstaan tussen verschillende ondernemers, binnen en buiten het pand. We vinden het belangrijk om in maatschappelijk en cultureel opzicht een bijdrage te leveren en actief bij te dragen aan de aantrekkelijkheid van de Merwedekanaalzone en iets te betekenen voor de inwoners van Utrecht. De achtergrond van ‘broedplaatsbaas’ Frank ligt in de muziek; als voorman en zanger van de band Gelly Booty trad hij in de jaren 90 op. Daarnaast heeft Frank op Kanaal30 een twaalf meter lange zeecontainer verbouwd en ingericht tot een muziekstudio; de Soundcontainer. Bovendien zijn meerdere huurders binnen Kanaal30 professioneel bezig binnen deze discipline; dus is het hoog tijd voor een muziekprogramma op onze broedplaats!

Over SHE! – optreden 21 mei 19:30
SHE! is een 5-koppige meiden band en een nieuwe live sensatie van Nederland. De band brengt op hoog niveau hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow. Muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je kijkt naar een show van een energieke band ondergedompeld in een gelikte lichtshow en special effects. Charlotte van Geel is drummer en één van de bandleden. Zij heeft op Kanaal30 haar Yellow Drumstudio; hier oefent zij zelf én geeft zij drumlessen om haar liefde voor drummen door te geven aan anderen.


Over De Anitaas – optreden 19 juni, 15:00
Ook het smartlappentrio De Anitaas heeft hun repetitieruimte op Kanaal30. In samenwerking met Oog voor Utrecht hebben zij tijdens de afgelopen lockdown periodes van het liedjesprogramma ‘Dat weet je toch nog wel?! De Kampvuurversie’ gemaakt, speciaal vóór senioren, tégen eenzaamheid. Op vaderdag treden zij op bij Kanaal30. Coby, Joke en Estelle weten het publiek keer op keer op te zwepen en ook dit zal weer een onvergetelijke middag worden. Mét vaderdagbingo!

Voor tickets en informatie over de overige voorstellingen: www.klankenaanhetkanaal.eventbrite.nl en www.kanaal30.com.