UTRECHT - Heb jij altijd al een keer mee willen doen aan een Mensenbieb? Dan is nu je kans! Op zaterdag 2 maart 2024 van 13.00 uur tot 15.00 uur kun je 20 minuten in gesprek met een levend boek.


Op deze zaterdag wachten er 10 bijzondere levende boeken op een mooi gesprek met jou! Ze delen graag hun verhaal en jij kunt je prangende vragen stellen.

Jouw boek reserveer je via deze link: https://herotown.nl/agenda-utrecht/

Zo kun je in gesprek met een kickbokser, een kinderarts die gevlucht is uit Oekraïne en hier opnieuw moet beginnen, een directrice van een basisschool, iemand die leeft met laaggeletterdheid, hoe het is om te leven met een angststoornis, iemand die transgender is.

Zij stellen zich allen open voor jou!

Met deze Mensenbieb wordt de Hero Town Roadshow geopend in Utrecht. Een voorproefje van al het moois dat Utrecht staat te wachten, want hierna is er nog meer! Lees hier meer over wat de Hero Town Roadshow inhoudt. Het is een reis naar jouw brein en mooie gesprekken en ontmoetingen met mensen die je in het dagelijks leven niet snel zult ontmoeten. Oftewel mensen buiten jouw vertrouwde bubbel.

Hero Town zorgt voor ontmoetingen tussen mensen uit dezelfde gemeente met verschillende achtergronden en brengt persoonlijke gesprekken op gang.

Je kunt alleen komen of samen! Hoe dan ook zul je verrast worden door de mensen die jij ontmoet. Kijk op onze agenda voor alle events in Utrecht, meld je aan en zorg dat je erbij bent!

https://herotown.nl/agenda-utrecht/