UTRECHT - Ben jij een echte escaperoom-fan (of misschien nog een beginner) en kijk je uit naar een spannende ervaring? Ontdek de nieuwe en uitdagende escape rooms bij Live Escape Utrecht! Vanaf december te vinden in de ‘plint’ van Hoog Catherijne.

In december kan de opening van Live Escape Utrecht gevierd worden, een nieuwe en opwindende toevoeging aan het entertainment aanbod van de stad. Gelegen in het hart van Utrecht, biedt Live Escape een unieke en meeslepende ervaring voor iedereen die van avontuur, spanning en uitdagende puzzels houdt.

Bij Live Escape Utrecht worden spelers opgesloten in een kamer vol mysterie en moeten zij samenwerken om binnen een uur te ontsnappen. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met een uniek thema, boeiende verhaallijnen en een reeks raadsels die deelnemers op de proef stellen. Van speurtochten en logische puzzels tot technische snufjes en verrassende wendingen – Live Escape biedt een avontuur dat zowel beginners als ervaren escapers trekt. Kom dus snel spelen, voor ‘’A one hour experience, a lifetime memory!’’

Blijf op de hoogte via onze social media en hopelijk tot snel!