UTRECHT - Op vrijdag 10 november om 16:00 uur opent Mezzeria Milo haar deuren en brengt daarmee een vleugje Griekenland naar het bruisende centrum van Utrecht. Hier staat de beleving van het delen van kleine gerechtjes en een overvloed aan Griekse gastvrijheid centraal.


Op vrijdag 10 november opent Mezzeria Milo om 16:00 uur haar deuren in de Drieharingstraat. De missie van Milo is om een unieke en betaalbare borrel- en eetervaring te bieden in het hart van Utrecht. Gasten kunnen hier op een eigentijdse wijze genieten van Griekse invloeden. Opvallende elementen zoals prints met pauwenveren, lichtletters, pepers en een citroenboom die het plafond siert, creëren een vernieuwende sfeer. Hoewel de traditionele gerechten zoals een mixed grill niet ontbreken, heeft Milo een eigentijdse uitstraling aangenomen, die afwijkt van het traditionele beeld van Griekse restaurants in Utrecht.


Bij Mezzeria Milo staat het delen van heerlijk eten en het beleven van fijne momenten samen centraal. Hier vind je geen vast menu of specifieke gangen. Bestel gewoon een lekker drankje en kies waar je op dat moment zin in hebt. Naast traditionele, bekendere gerechten zoals Moussaka, Gyros, Bifteki en gevulde wijnbladeren staan ook verschillende saganaki's, kaviaarsalade, meerdere soorten bruschetta, courgettekoekjes en Spanakopita op de kaart. Met een gevarieerde menukaart vol koude en warme mezedes, kleine gerechtjes om te delen, is het de ideale locatie voor een gezellige borrel met vrienden of een intiem diner met je date.

Kevin, bedrijfsleider van Mezzeria Milo, benadrukt: "We willen een plek creëren waar mensen samenkomen, waar altijd een extra stoel kan worden bijgeschoven, en waar gasten genieten van zowel smakelijk eten als elkaars gezelschap." Milo zal op dinsdag tot en met vrijdag geopend zijn vanaf 16:00 uur en op zaterdag vanaf 14:00 uur. Een plekje reserveren kan via www.milo-utrecht.nl en is aan te raden als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Is er online geen beschikbaarheid meer? Er zullen altijd wat plekken vrij gehouden worden voor inloop.