AMERSFOORT - De Open Dag naaktrecreatie op zondag 12 juni, kan dit jaar weer op de locaties plaatsvinden en staat daarom in het teken van Ont-moeten! Even weg van alle stress en de waan van de dag. Tijd om tot jezelf te komen.

NFN Open en Bloot, de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland, organiseert deze dag samen met veel naturistenverenigingen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn om bloot van je vrije tijd te genieten, dan ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Zondag 12 juni zet ook het NFN-kantoor haar deuren open. Van 11.30 tot 14.30 uur zijn geïnteresseerden welkom bij ons kantoor aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort. Ontmoet onze medewerkers en kom alles te weten over ons werk als belangenbehartiger, over hoe onze magazines gemaakt worden en over onze merken BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN. Ook geven wij informatie over bloot recreëren en vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Nog nooit bloot gerecreëerd, maar wel geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om al je vragen aan ons te stellen. Een hapje en drankje staan voor je klaar!

Wil je liever kennismaken met een van de prachtig gelegen verenigingsterreinen? Bezoek op 12 juni dan geheel vrijblijvend een of meerdere deelnemende locaties. Je vindt een overzicht van alle locaties en de bijzonderheden van de dag op www.blootgewoon.nl/open-dag-2022