BAARN - En dat allemaal in het kader van 25 jaar VOCALEASE en 50 jaar ABBA.

VOCALEASE & FRIENDS IN CONCERT IN THEATER DE SPEELDOOS BAARN OP 4 0KTOBER

Iedereen die van zingen houdt en ook liefhebber is van het ABBA repertoire kan hieraan meedoen. We gaan een 15 minuten durende medley van alle highlights van Abba zingen en als afsluiter 'You've Got a Friend'. Je kan het eenvoudig thuis oefenen en we gaan het uiteraard samen repeteren. Op het podium van het mooie Theater de Speeldoos wordt dit vast en zeker een spetterend sluitstuk van een ongetwijfeld memorabele avond. Meld je aan en zing mee!

Het belooft een Feest van verbinding en herinnering te worden. 25 jaar Vocalease en 50 jaar Abba is het waard om uitbundig te bezingen en vieren.

Vocalease & Friends Jubileumevent 'Down Memory Lane'

Vrijdagavond 4 Oktober in Theater de Speeldoos in Baarn.

Aanvang 20.00 uur

Kaartverkoop aan de theaterkassa De Speeldoos Baarn 035-5418050

Het wordt een groot Feest met vele artiesten, dansers, muzikanten, theatermakers en zangers. De Line-up bestaat naast Vocalease uit, The Laundry Bigband, Baarns Best Band, Crescendo Brass, Rani Art Dance Company, Marmelijn Jeugdtheater, Solisten Hans van Os en Anneke van der Lee-Grobben en als klap op de vuurpijl het ABBA Projectkoor.

Wil je in het Projectkoor meezingen meld je dan snel aan.

Stuur een bericht naar romyblaak@gmail.com of een bericht naar tel.06-13237980

Geef ook door in welke stemgroep je zingt, sopraan, alt, tenor, bas.

Je ontvangt naar aanmelding en betaling van een kleine bijdrage van 3.50 de partituur, een voorgezongen versie van jouw partij en verdere informatie.

Tot zings!