UTRECHT - De minor studenten van de studie Fotojournalistiek houden 25 tot en met 27 januari hun eind expositie. Deze expositie vindt plaats op de Heidelberglaan 15, direct bij de ingang. Een half jaar lang hebben de studenten gewerkt aan hun fotografische skills, deze expositie is hier het eindresultaat van.

Het overkoepelende thema van de expositie is "passie". Tijdens deze minor staat passie centraal. De passie van het fotograferen bracht de studenten hier, en dit hebben zij allemaal met elkaar gemeen.

Binnen dit thema heeft elke student een eigen onderwerp gekozen, en is hier de afgelopen maanden intensief mee bezig geweest. Van het volgen van topschaatser Irene Schouten tot het volgen van de Utrechtse klokkenluiders. Van vrolijke onderwerpen tot serieuze onderwerpen; zoals de ziekte van ALS of dementie.

De expositie is intermediaire, naast de foto's kunt u ook video's bekijken, geluid fragmenten beluisteren of QR-codes scannen. Fotografie staat centraal, maar iedere student heeft een passende vorm erbij gekozen om zijn/haar verhaal te versterken.

U kunt het instagram account van de expositie volgen voor meer informatie en previews over de expositie.

Instagram account: @foto.minor2023