VLEUTEN - RejoiSingChristmas 2023 in de Torenpleinkerk in Vleuten was weer een groot succes. Het concert knalde letterlijk de kerk uit. Met twee keer een uitverkochte zaal en met twee koren was de kerk maximaal gevuld. De traditie van RejoiSing Christmas kende dit jaar zijn 10-jarig jubileum en dat was te merken. Veel trouwe gasten wisten de weg naar Vleuten te vinden.

Al 10 jaar verrast Rejoice het publiek met een prachtig kerstconcert. Dit jaar werden ze ondersteund door jeugd musical groep Koemi. Dit koor zorgde bij dit bijzondere jubileum voor de extra “touch“. De heldere kinderstemmen vormde samen met het koor een prachtige harmonie zodat de kerstnummers nog mooier tot hun recht kwamen. Het optreden van Koemi met het kerstverhaal was ontroerend mooi en raakte de aanwezigen zichtbaar.

En dan het jubilerende koor Rejoice, die hadden er vanaf de eerste noot zin en zette een mooi concert neer. Rejoice betekent “met vreugde uitzingen” en dat is wat er gebeurt. Het koor kan daarnaast al jaren steunen op prachtige solisten uit eigen koor. Het enthousiaste publiek en het schitterende decor van de oude kerk met fraaie verlichting zweepte iedereen op om een topprestatie neer te zetten. Het koor met band onder leiding van Remco Hakkert kan terugkijken op twee prachtige concerten. Het is te hopen voor Vleuten dat deze traditie nog lang zal voortduren.