UTRECHT - In november zijn er weer verkiezingen voor de Tweede Kamer en zal er daarna een nieuwe regering worden gevormd. In de aanloop daar naartoe zal er weer veel informatie over ons worden uitgestort. En niet iedere politicus is even eerlijk. Er zijn zelfs mensen die menen dat alle politici liegen. Feit is dat zij hun best zullen doen om zo positief mogelijk over te komen en weer van alles zullen beloven. Maar zullen zij dat ook waar maken?

Het zijn niet alleen politici die de zaken soms rooskleuriger voorstellen dan ze zijn. Dagelijks krijgen we ook een stroom reclame over ons heen die van alles belooft. Hiervan weten we meestal wel dat dat overdreven is. Maar bij reclame accepteren we dat er gejokt wordt tegen ons. Het is immers reclame! Waarom hier wel en bij een ander niet? Nog nooit was het zo gemakkelijk om zoveel informatie in een vingerknip naar je toe te halen. Maar ook was er nog nooit zoveel valse en misleidende informatie te vinden.

Daarom is er nu het spel ‘GOEDFOUT’ om je te helpen ontdekken hoe gevoelig jij bent voor nepnieuws en fakeberichten. Maar vooral is ‘GOEDFOUT’ een leuk en verrassend gezelschapsspel waarin het spelplezier de boventoon voert. Wie de meeste nepberichten en -feiten weet te achterhalen is winnaar en krijgt een leuke attentie. Tot aan de verkiezingen kun je het iedere zondag gratis komen spelen vanaf 14.30u. in de Salon van Weleer aan de Oudegracht 290 werfkelder, inclusief een kopje koffie of thee. Je kunt je vrijblijvend opgeven. Bel naar: 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie is te vinden op de website: https://salonvanweleer.nl/goedfout.html