UTRECHT - 't Wijnstraatje ByEmy in Utrecht is failliet verklaard. Nadat de deuren van de winkel enkele maanden geleden gesloten bleven waren en al vermoedens dat dit definitief zou zijn.

Volgens de informatie op crowdaboutnow.nl is ByEmy een wijnplatform voor wijnliefhebbers. Door eigen import boden ze wijnen aan tegen inkoopsprijzen. Met dit verhaal werd doormiddel van een crowdfunding actie ruim 80.000 euro binnengehaald en werd ook de winkel 't Wijnstraatje aan de Twijnstraat 42 in Utrecht geopend. Nu, ruim een jaar later, is duidelijk dat dit concept het niet heeft gered en daarom worden de wijnen in de winkel nu met ruime kortingen tot 60% verkocht.

De uitverkoop wordt georganiseerd door Onlineveilingmeester.nl in samenwerking met Cloinq, op de volgende dagen kunnen de wijnen met hoge korting worden aangeschaft.

Vrijdag 14 en 21 oktober 10.00-19.00

Zaterdag 15 en 22 oktober 10.00-18.00

Zondag 16 en 23 oktober 12.00-17.00

Tijdens de uitverkoop is er een wijnkenner van Cloinq aanwezig voor advies. Er worden veelal courante Europese wijnen verkocht zoals Rosé uit de Provence maar ook enkele pareltjes zoals diverse Amarone wijnen. Het assortiment kenmerkt zich door streekproducten; kwalitatief goede wijnen en champagnes van kleine wijnboeren.