UTRECHT - Afgelopen zomer organiseerde Heroes Dutch Comic Con hun meest succesvolle editie ooit; meer dan 55.000 mensen kwamen af op de grootste en tevens uitverkochte editie van het evenement. Op 18 en 19 november 2023 openen opnieuw de deuren in de Jaarbeurs Utrecht voor een weekend dat volledig in het teken staat van popcultuur. De organisatie start op 22 september met de verkoop van de early bird tickets, waarbij een gelimiteerde oplage toegangskaarten voor een gereduceerd tarief wordt aangeboden. Nieuw is dat de early bird tickethouders van deze komende editie als eerste toegang krijgen tot de ticketverkoop van de zomereditie van 2024.

Vooraan in de rij

Fans van het evenement kunnen 22 september alvast in de agenda noteren, want dan gaan de allereerste tickets voor Heroes Dutch Comic Con in de verkoop. Slechts een deel van de entreekaarten kunnen verkregen worden voor een gereduceerd tarief, voordat op 29 september de reguliere ticketverkoop van start gaat. Wie het lukt om minstens één van deze early bird tickets te bemachtigen en deze laat personaliseren op e-mailadres, ontvangt een uniek voordeel: als allereerste toegang tot de verkoop van de entreetickets van de zomereditie in 2024. De early bird ticketverkoop gaat op 22 september om 12 uur van start in de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con.

Wil de grootste Heroes Dutch Comic Con fan opstaan?


Ben jij een trouwe fan van Heroes Dutch Comic Con en heb jij bijv. alle toegangsbandjes nog of is jouw kamer behangen met de officiële event poster van alle voorgaande edities? Dan is de organisatie op zoek naar jou en maak jij kans op een bijzondere prijs! Het evenement telt al vele jaren een grote groep loyale bezoekers die geen editie overslaan. Onder deze fans verloot de organisatie voor het eerst een VIP experience voor één gelukkige fan. De winnaar mag met een introducee genieten van vele voordelen, zoals vervroegde entree tot het evenement via een eigen ingang, toegang tot de VIP lounge met eten en drinken, en eersterangs plekken bij het hoofdpodium en in het FOX theater. Ook krijgt de winnaar een speciale goodiebag mee met unieke merchandise van het evenement en hun partners. Aanmelden kan door te mailen naar info@dutchcomiccon.com en te vertellen waarom jij de grootste Heroes Dutch Comic Con fan bent. Fans kunnen zich tot 1 oktober aanmelden.

Kijk voor meer informatie over het evenement en de ticketverkoop op dutchcomiccon.com.