UTRECHT - 14 Februari is het weer Valentijnsdag, zoals meer feestelijke gebruiken overgewaaid uit Amerika, maar heeft inmiddels vaste voet aan de grond gekregen in ons land. Er wordt handig op ingespeeld door de verkopers van bloemen, bonbons en kaarten, maar wat moeten we er eigenlijk mee?

Want wanneer is liefde echt? Of is lust voldoende? Is niet iedereen als een gelukzoeker op weg naar een leven vol liefde? Helpen een kaartje, een bloemetje of een doos bonbons daarbij? Is romantiek liefde? Hebben we daar een dag voor nodig, en zo ja, is dat genoeg? De liefde kan meer vragen oproepen dan beantwoorden.

Voor sommige van die antwoorden kunt u dinsdag 14 februari terecht in de Salon van Weleer aan de Oudegracht 290 werfkelder. In die romantische werfkelder leest acteur/zanger Frans de Wit een aantal Utrechtse verhalen en gedichten voor van de hand van huisschrijver Gert van Veen. En als de antwoorden niet voldoende zijn, zoeken zij er de vragen bij.

U bent welkom vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis, net als een kopje koffie of thee. Wilt u zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan door te bellen naar 06- 45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op: https://salonvanweleer.nl/utrechtsevalentijnsverhalen.html