UTRECHT - Op 23 december vanaf 20.00 uur en 26 december vanaf 16.30 uur worden er in de werfkelder van de Salon van Weleer aan de Oudegracht 290 ‘Utrechtse verhalen met kerst’ voorgelezen door verteller Frans de Wit. Hierbij is de toegang geheel gratis, inclusief een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee!

Kersttijd is een periode van gezelligheid en knus samenzijn. Helaas is het ook een periode waarin in menige familie woorden vallen omdat de één zus wil en de ander zo, die wil weer dat doen en de volgende dit. Dat kan, samen met de druk van familiebezoek en het bereiden van uitgebreide diners, tot stressvolle situaties leiden. Juist in een periode van bezinning en saamhorigheid.

Daar biedt de Salon van Weleer een oplossing! Een heerlijke avond of middag luisteren naar verhalen, speciaal voor deze gelegenheid geschreven door huisschrijver van de Salon Gert van Veen en die worden voorgelezen door rasverteller Frans de Wit. De verhalen en enkele kerstgedichten worden begeleid door toepasselijke videobeelden op groot scherm.

Een uitgelezen gelegenheid om alle zorgen over stijgende prijzen, een dreigende energierekening, crises in het land en de wereld, even opzij te kunnen zetten en zich overgeven aan splinternieuwe vertellingen in de sfeervolle ambiance van de versierde, eeuwenoude werfkelder. En de gratis toegang maakt de drempel nog eens een stuk lager! Reserveren is wel aan te raden, het aantal plaatsen is beperkt. U kunt daarvoor bellen naar 06-45355966 / 030-2102636. Of stuur een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie over ‘Utrechtse verhalen met Kerst’ is te vinden op: https://salonvanweleer.nl/utrechtsekerstverhalen.html