UTRECHT - Na ruim twee weken verbouwen werd vandaag de volledig vernieuwde Albert Heijn aan de 't Goylaan 66G feestelijk geopend. Om 11:00 uur knipten medewerkers Laura en Dick, die maar liefst 26 en 28 jaar bij Albert Heijn werken, samen het lintje door. De supermarkt kreeg er tweehonderd vierkante meter bij en heeft een uitgebreider en gevarieerder assortiment. Er is nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten.

Supermarktmanager Martijn Luykx: "Het was vandaag heel gezellig. Een dj zorgde voor muziek, een barista serveerde heerlijke koffie en voor de eerste vijfhonderd klanten hadden we een lekkere snack. Alles in de winkel is nieuw, er is veel meer ruimte en er valt nog meer te kiezen. Iedereen is enthousiast, we krijgen al veel leuke reacties."

De supermarkt is energiezuinig. Alle koelingen worden afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Vlak voor de verbouwing ging de overgebleven voorraad verse producten en diepvries naar de voedselbank. "Het is mooi dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de 't Goylaan 66G is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 tot 22:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.