UTRECHT - Ben jij op zoek naar een baan of wil je van werkgever veranderen? Of wil jij jouw professionele carrière een boost geven? Betreed een nieuwe dimensie van carrièrekansen tijdens de eerste openlucht banenmarkt in Utrecht op het Vredenburgplein. Op 6 juni transformeert het historische Vredenburgplein in een bruisend platform voor toekomstige carrières, waar mogelijkheden worden onthuld in een gezellige sfeer.

Werkgevers zijn actief op zoek naar jou!

In een informele sfeer leg je snel waardevolle contacten met potentiële werkgevers. Ruim 50 bedrijven, verspreid over diverse branches, hebben gezamenlijk meer dan 25.000 vacatures openstaan. Of je nu op zoek bent naar de volgende stap in jouw carrière of loopbaan of nog niet zeker weet welke richting je wilt inslaan, dit is de plek om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen!.

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Technische banen, posities in de zorg, carrières bij de overheid, boeiende functies in de ICT en nog veel meer - dit is slechts het topje van de ijsberg van wat De Banenmarkt op de Vredenburgplein te bieden heeft. De markt brengt een wereld van kansen samen bij elkaar, zodat jij jouw ideale pad kunt vinden, ongeacht je achtergrond.

Van starter tot professional

Of je nu een starter bent of een ervaren professional, of toe bent aan een carrièreswitch, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Werkgevers op deze markt bieden banen en carrièremogelijkheden aan op verschillende niveaus. Zodat jij jouw droombaan kunt vinden, ongeacht jouw achtergrond of ervaring.

Aanmelden voor Speednetwerken en Flight ToursJe kunt je via de website www.debanenmarkten.nl gratis aanmelden voor een speednetwerksessie of een 'flight tour', om in korte tijd kennis te maken met veel verschillende bedrijven. Dit is jouw kans om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen in een inspirerende omgeving.

Evenementdetails

• Datum: donderdag 6 juni. Open: 11:00 - 18:00 uur

• Locatie: Vredenburgplein, Utrecht • Toegang: Gratis

• Website: www.debanenmarkten.nl