UTRECHT - Op 23 en 24 september organiseert de Salon van Weleer in samenwerking met het Oranjefonds speciaal voor burendag een dag en een avond vol met activiteiten.

Bezoekers zijn van harte welkom om onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kennis te komen, zich rond te laten leiden door de geheime ruimtes, films van eigen makelij te bekijken of om de Grote Utrecht 900 jaar Quiz te spelen. Een vrolijk spelprogramma, waarin buurtgenoten, teams, of groepen hun kennis over Utrecht kunnen testen en waar ook nog een leuk prijsje mee te winnen is.

Op vrijdag 23 september staat vanaf 10 uur in de ochtend de hele dag de deur open voor iedereen die zin heeft in een gesprekje, nieuwsgierig is of wil kennismaken met de Salon van Weleer. Bezoekers worden een hartelijk welkom geheten door de bekende theaterpersoonlijkheden Serge Brink en Helga Cremers.

Voor de kwis kunnen deelnemers zichzelf, en ook hun buren, vrienden, gezins- of familieleden opgeven, door een e-mail naar: info@salonvanweleer.nl te sturen of te bellen naar: 06-45355966.

Zaterdag 24 september zijn bezoekers welkom vanaf 18.30 uur en kunnen zich dan inschrijven voor de kwis.
Meer informatie over de burendag en het programma is te vinden via deze link: https://salonvanweleer.nl/burendag2022.html