UTRECHT - Het antwoord hierop is 'perceptie'. Een verhaal wordt vaak snel door ons bedacht en daar hebben we over het algemeen maar heel weinig gegevens voor nodig. En meestal houden we het dan bij dat verhaal. Die verklaring is dan wat het is.

Maar selectief waarnemen en op basis daarvan je mening vormen is gevaarlijk… vaak klopt het namelijk niet. Een verhaal zit vaak heel anders in elkaar dan dat jij denkt.

We nemen ook niet alleen maar selectief waar, maar het is heel gekleurd door wat we al kennen en wat we al weten. We zitten boordevol vooroordelen, associaties en gedachtes. Die hebben allemaal invloed op wat we zien, maar vooral ook op wat we 𝐧𝐢𝐞𝐭 zien.

Meer informatie hierover vind je op onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/hero-town-nl/?viewAsMember=true

Het fijne is: Dit hebben we allemaal, omdat we mens zijn. Zo werkt ons brein. De Hero Town Roadshow neemt je in een avond mee op ontdekkingsreis naar deze valkuilen en naar elkaar.

Op vrijdag 19 april kun jij erbij zijn op de locatie van de Voorkamer van 18.45 tot 21.00 uur. De Voorkamer is een plek waar nieuwkomers in Utrecht elkaar ontmoeten. Deze avond willen we mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbinden.

Meld je gratis aan via de website www.herotown.nl en laat je verrassen door deze bijzondere avond. Op onze website vind je nog meer events. Kom alleen of samen en raak in gesprek met elkaar met verrassende werkvormen.