UTRECHT - Ondernemer Dominique Steens organiseert op 1 oktober een bijzondere wijnproeverij in Restaurant Hemel & Aarde in het centrum van Utrecht. Dit doet hij met zijn wijnhandel Doos Wijn. Dominique wil het gat dichten tussen 'supermarkt wijnfans' en 'elitaire wijnclubs'. Dit doet hij door wijnevents te organiseren waar het hart van elke foodie sneller van gaat kloppen. Het event begint met interessante masterclasses en loopt over in een grote proeverij vol inspiratie voor de feestdagen.


Het event is toegankelijk voor iedereen en bedoeld om ook niet-wijnkenners zich onder te laten dompelen in de wereld van kwaliteitswijn. Het event begint met twee masterclasses gegeven door experts op het gebied van wijn. Later kunnen bezoekers in de proefruimte 60 wijnen proeven. Hier zal cateringbedrijf 'The Dutch Chefs' ondertussen zorgen voor verschillende kleine gerechtjes zodat de bezoekers wijn-spijs inspiratie opdoen voor het najaar en de feestdagen.

Doos Wijn is 'the new kid on the block' onder de Nederlandse wijnimporteurs. Ze importeren kwaliteitswijn van kleine wijnboeren voor de consument, horeca en retail.

Tickets voor de proeverij en beide masterclasses zijn nu te koop via www.doos-wijn.nl