UTRECHT - Welkom in de nieuwe wereld van Xenos aan de Godebaldkwartier 53 in Utrecht. Midden in ons mooie centrum wordt op 22 maart weer een gezellige winkel van Xenos geopend.

Winkelmanager Mirella Brusse en haar team ontvangen je graag hartelijk in hun kleurrijke nieuwe winkel. Hier kan je van alles vinden op het gebied van wonen en tafelen, food, feest en hobby. ‘Als je je huis weer net even anders in wil richten of van een bijzondere gelegenheid echt een feestje wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres, aldus Mirella.

Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland en maakt dat in Utrecht weer helemaal waar. Vanaf de start van de verbouwing tot 21 maart heeft een grote groep enthousiaste medewerkers enorm hard gewerkt om het pand om te toveren tot nieuwe Xenos wereld. Lage stellingen en een duidelijke routing zorgen voor een overzichtelijke winkel, ja zelfs de muziek past echt bij Xenos. Meer verklappen ze niet, anders is de verrassing er al vanaf! Belangrijk is dat de klant zich direct thuis voelt bij Xenos, makkelijk kan vinden waarvoor ze komt én bij ieder bezoek verrassende nieuwe producten tegenkomt.

‘Waarom klanten hier graag zullen shoppen? Nou, dat is logisch’, aldus Mirella, een van de verkoopmedewerkers uit het team. ‘We hebben iedere twee weken een folder met nieuwe producten en leuke aanbiedingen voor zeer scherpe prijzen. Dat vinden mensen aantrekkelijk. Verder denk ik dat mensen komen omdat je hier leuke cadeautjes kan vinden, voor jezelf of iemand anders. En ons foodassortiment niet te vergeten, met zijn bijzondere ingrediënten waarmee je een heerlijke maaltijd uit een van de wereldkeukens op tafel zet.’

Ook gaat er die dag nog iets héél bijzonders gebeuren. Xenos opent hier namelijk een tweede Xenos Gogo drinks - Bubble Tea Bar. De perfecte uitvalsbasis om tijdens een dagje shoppen een drankje to go te halen, dat nét even anders is. Hiermee opent Xenos zijn tweede Bubble Tea Bar, een kleurrijk concept in winkelcentrum Hoog Catharijne. Bubble Tea Manager Mirella Brusse kan niet wachten tot het zover is. ‘In het DNA van Xenos zit toch dat we gezellig anders zijn. In onze winkels kun je spulletjes van over de hele wereld vinden. Daar sluit dit Bubble Tea concept perfect op aan. Ook in de winkels heeft Xenos breed soort thee assortiment gelanceerd, waardoor de match met dit concept des te groter is.’ Bubble Tea is een trend die overgewaaid is uit Taiwan. De thee heeft een lekker fruit- of melksmaakje, vrolijke kleurtjes en is gevuld met verrassende bubbles. Echt iets dat je een keer moet proberen!

Er is héél hard gewerkt aan de nieuwe hotspot in Hoog Catharijne. Op woensdag 22 maart staat er een super enthousiast team klaar om al het winkelende publiek uit de stad te voorzien van een heerlijke Bubble Tea. En is zo’n Bubble Tea toch een beetje té exotisch, dan zijn er natuurlijk genoeg andere drankjes verkrijgbaar om uit te kiezen.

De opening van de Xenos Gogo drinks vindt plaats op woensdag 22 maart om 10.00 uur, en dáár wil je bij zijn! We openen namelijk feestelijk en de eerste 50 gasten krijgen hun Bubble tea gratis. Verder geldt er in deze week een aantrekkelijke openingsactie, waarbij je 25% korting krijgt op twee drankjes naar keuze bij een aankoop in de Xenos winkel, die in hetzelfde pand zit. Dat is natuurlijk dé manier om kennis te maken met dit lekkere drankje.


De nieuwe Xenos Gogo drinks bevindt zich op de begane grond, ónder de reguliere Xenos winkel. Daar waar je met de roltrap omhoog kunt om te winkelen bij Xenos, kun je dus beneden wanneer je de winkel weer verlaat gelijk nog even een bubble tea meenemen! Zien we je woensdag 22 maart bij Xenos Gogo drinks?