UTRECHT - De Graafschap heeft het Paasweekend toch nog een klein beetje glans gegeven. Na drie wedstrijden zonder zege werd het uitduel bij Jong FC Utrecht met nipt verschil gewonnen waardoor de ploeg van Mike Snoei in de race blijft voor directe promotie.

Na de wanprestatie tegen FC Dordrecht had Snoei een vijftal wijzigingen doorgevoerd waarvan onder meer spits Ralf Seuntjens het slachtoffer was. Met de wind mee zette men de Utrechters directe onder druk en nadat een lob van Lieftink van de lijn gekeerd was het halverwege de eerste helft aanvoerder Daryl van Mieghem die de ban brak door de bal door de benen van keeper Nijhuis door te schieten. De thuisploeg werd slechts eenmaal gevaarlijk, maar keeper Rody de Boer wist de inzet van Mallahi te keren.

Omdat De Graafschap na rust vergat de trekker over te halen bij kansen voor Verbeek en Konings bleef het lang spannend, maar uiteindelijk wist men de 0-1 zege over de streep te trekken.