UTRECHT - De volleybalsters van De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht hebben het reguliere seizoen winnend afgesloten en op die manier vertrouwen getankt voor de playoffs die komende week beginnen. Tegen Somas/Activia speelde de ploeg van Vera Koenen onbevreesd en met lef, wat zich vertaalde in een 3-1 overwinning (25-20, 25-17, 21-25, 25-20). Alle speelsters werden daarbij ingezet.


Nieuwkomer Somas/Activia sluit daarmee een prima debuutseizoen af en kan zich gaan voorbereiden op volgend seizoen. Hun licentieaanvraag is inmiddels goedgekeurd. Voor De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht begint nu de eindfase van dit seizoen met de kwartfinale van de playoffs. Aanstaande donderdag ontvangt Utrecht Visser Assen/Sudosa-Desto. Beide ploegen kwamen dit seizoen al twee keer tegen elkaar uit. Beide keren won de uitspelende ploeg met 3-1.

Visser Assen/Sudosa-Desto wordt komend seizoen de club van diagonaal Iris Reinders, afgelopen seizoen één van de sterspelers aan Utrechtse zijde. De eerste wedstrijd, donderdag 11 april, begint om 20u in Sportcentrum Galgenwaard. De uitwedstrijd volgt zondag 14 april om 15.30u in Assen. Mocht het na twee wedstrijden gelijk eindigen, dan volgt direct aansluitend een golden set.