EINDHOVEN - FC Eindhoven heeft de eerste zege van het nieuwe jaar binnen. De ploeg van trainer/coach Rob Penders maakte in het thuisduel tegen Jong FC Utrecht na de rust korte metten met de tegenstander (4-0).

Alhoewel FC Eindhoven in de eerste helft al de betere ploeg was, vielen alle doelpunten na de rust. De tweede helft was vijf minuten oud toen Jort van der Sande de ban brak. Halverwege de tweede helft wist Charles-Andreas Brym het duel vervolgens te beslissen door in kort tijdsbestek tweemaal te scoren. Joey Sleegers, wederom één van de uitblinkers, bepaalde in de slotfase de eindstand op 4-0.

Ondanks de overwinning bliven de Eindhovenaren op een achtste plaats staan in de Keuken Kampioen Divisie.