UTRECHT - . FC Utrecht en RKC Waalwijk hebben zaterdagavond in een zeer vermakelijk en hectisch duel in Galgenwaard met 2-2 gelijkgespeeld. Beide teams zochten de aanval en creëerden volop kansen. Een smet op de avond was het stilleggen van de wedstrijd door scheidsrechter Martens, omdat FC Utrecht-supporters allerlei voorwerpen op het veld gooiden.

Op dat moment stond het 1-1 nadat Simon Gustafson de score had geopend voor de thuisploeg en Jens Odgaard gelijk had gemaakt. Dezelfde Odgaard had vlak daarvoor een zwak getrapte strafschop door doelman Paes gekeerdzien worden. Na de onderbreking van zo'n twintig minuten scoorde Alexander Büttner op slag van rust uit een scherpe counter.

Anastasios Douvikas, na de rust een plaag voor de Waalwijkse defensie, scoorde kort na rust vanaf elf meter nadat hij zelf was neergelegd. In de resterende tijd waren er kansen over en weer, maar gescoord werd er niet meer.