UTRECHT - FC Utrecht en FC Twente hebben op de laatste speeldag van 2021 de punten gedeeld. FC Utrecht kwam pas ver in blessuretijd op gelijk hoogte nadat FC Twente bijna de gehele tweede helft met tien man speelde.

FC Utrecht speelde dwingender, maar de gasten uit Twente bleken gewiekster. Zo was Van Wolfswinkel er als de kippen bij om twijfel bij Van der Hoorn af te straffen: 0-1.FC Utrecht gooide er nog meer energie tegenaan, maar ging vooral gehaast en dus onzuiver te werk.

Paes redde Utrecht bij een kopbal van Pröpper en toen kort na rust Sadilek rood zag na een elleboog leken de kansen te keren.De thuisploeg werkte keihard en voerde de druk verder op, maar kwam ook tegen tien man lange tijd niet tot scoren. Ver in de extra tijd kopte Mimoun Mahi echter alsnog de 1-1 tegen de touwen.