UTRECHT - FC Utrecht heeft zijn zesde overwinning van het seizoen geboekt door FC Groningen met 2-1 te kloppen. De ploeg van Henk Fraser wist na de rust een achterstand ongedaan te maken.

Beide ploegen ontliepen elkaar weinig voor rust, maar de thuisploeg creëerde de beste kansen. Douvikas was meerdere keren het eindstation van een veelbelovende aanval, maar ontbrak geluk en precisie in de afronding. FC Groningen vond via een intikker van Krüger wel het net.

Ook in de tweede helft kwam het meeste gevaar van FC Utrecht. De bedrijvige Booth maakte na een combinatie met Van de Streek gelijk en was daarna dreigend met een poging in de korte hoek. Op aangeven van de ingevallen Younes wist Van de Streek de thuisploeg de winst te bezorgen.