UTRECHT - Iris Reinders maakt na twee seizoenen bij De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht de overstap naar Visser Assen/Sudosa-Desto.

Voor de linkshandige diagonaal was het twee uur reizen naar Utrecht de belangrijkste reden om te kiezen voor een club dichter bij huis. Visser Assen/Sudosa-Desto is geen onbekende club voor Reinders, ze heeft daar in de jeugd gespeeld en keert nu na acht seizoenen terug. In Assen zijn ze blij met de komst van een ervaren speelster als Reinders. Ondanks dat de transfer voor de volleybalster een logische stap is kijkt ze met een goed gevoel terug op haar afgelopen twee seizoenen bij De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht: "Vorig jaar was zo'n gaaf jaar met onder andere het behalen van de finale voor de landstitel en eigenlijk hoop ik dat we dit jaar ook nog wel een stunt uit kunnen halen. Het publiek van VV Utrecht dat altijd met ons mee reist en het hardste te horen is van allemaal, dat geeft zo'n gaaf gevoel. Dat heb ik nog nergens anders zo ervaren."

Met de aankondiging van het vertrek van Reinders is het startsein voor het transfernieuws in het Eredivisie volleybal gegeven.