SPAKENBURG - Koploper VV Katwijk blijft ook na dit weekend soeverein koploper van de Tweede Divisie. De ploeg van trainer/coach Anthony Correia wist zaterdagmiddag met 0-2 te zegevieren bij IJsselmeervogels. Ahmed El Azzouti deed zijn voormalige club pijn door beide treffers voor zijn rekening te nemen.

In de eerste helft vielen er niet veel kansen te bespeuren. Rydell Poepon mikte namens de thuisploeg naast het doel en bij de gasten miste de kopbal van Marciano Mengerink de nodige kracht waardoor men met 0-0 ging rusten.

Ahmed El Azzouti, voormalig speler van IJssemeervogels, besliste het duel vervolgens kort na de rust. Nadat een poging van Kilian van Mil gekeerd werd was hij er razendsnel bij om de rebound binnen te tikken. Een paar minuten later wist de aanvaller een puntgave voorzet van Lars Weistra op waarde te schatten: 0-2. Katwijk speelde het duel vervolgens gecontroleerd uit en trainer Correia gunde El Azzouti zijn publiekswissel.