UTRECHT - In de eerste speelweek van de Keuken Kampioen Divisie heeft MVV een driepunter overgehouden aan het uitduel bij Jong FC Utrecht. De ploeg van de nieuwe trainer Klaas Wels zegevierde met het kleinst mogelijke verschil over het Utrechtse beloftenelftal van Darije Kalezic, de vorige MVV-trainer.

Vanwege een verbouwing aan het jeugdcomplex van FC Utrecht werd het duel gespeeld in Stadion Galgenwaard. Daar werd de enige goal van de wedstrijd gemaakt door Orhan Dzepar die in de 37e minuut van grote afstand doeltreffend uithaalde.

Na de rust werd de druk door de Utrechters wel opgevoerd, maar Thijmen Nijhuis, de voormalige doelman van de Utrechters weet zijn doel schoon te houden al heeft hij daar in de blessuretijd nog wel de redding van de paal bij nodig: 0-1.