VLEUTEN - Op zaterdag 1 juni 2024 organiseert C.O.V. DESTO voor de 9de keer de DESTO DIVA'S CUP op sportpark De Vryheit te Vleuten (Utrecht). Met bijna 1100 deelnemers en meer dan 2000 bezoekers is dit hét meiden- en damesvoetbaltoernooi van Midden-Nederland. Met deelnemende voetbalclubs uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Flevoland, Gelderland en uiteraard Utrecht zelf.


Toeschouwers welkom vanaf 8:30

De aftrap van de eerste wedstrijd is om 8:30. Iedereen is van harte welkom de teams aan te moedigen. Toegang is geheel gratis. Gedurende het toernooi zijn er verschillende activiteiten zoals een springkussen, schminken en de mogelijkheid uw penaltysnelheid te testen! Uiteraard zijn consumpties tegen PIN-betaling gedurende de gehele dag beschikbaar. DJ Peter zal het toernooi muzikaal aankleden. Kortom, genoeg redenen om zaterdag 1 juni in de agenda te zetten. Kom dan zoveel mogelijk op de fiets of te voet, want de parkeergelegenheden zijn gereserveerd voor de deelnemende teams die van ver afreizen. Het laatste fluitsignaal zal naar verwachting rond 17:00 luiden (onder voorbehoud van definitieve speelschema).

Toernooi in het teken van geldinzameling voor het Ronald McDonald Huis Utrecht

Het toernooi kent geen winstoogmerk en wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers van de club. Het toernooi staat in het teken van sportiviteit, plezier én maatschappelijke verbinding. Dit jaar zamelt C.O.V. DESTO daarom ook geld in voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Heeft u interesse om dit sportieve evenement met een goed doel te steunen, financieel of in natura? Dan kunt u contact opnemen met destodivascup@gmail.com.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website

https://desto-utrecht.nl/voetbal/desto-diva-cup-2024/