NOORDWIJK - VV Noordwijk heeft zich steviger in de middenmoot van de Tweede Divisie genesteld na een 2-1 overwinning op hekkensluiter GVVV. Sem van Oosten nam beide Noordwijkse doelpunten voor zijn rekening.

Alle doelpunten vielen voor rust. Noordwijk kende een droomstart want al na drie minuten was het raak voor Van Oosten. GVVV liet het er niet bij zitten en kwam halverwege de eerste helft terug met de gelijkmaker van Hicham Haouat. De vreugde bij GVVV was van korte duur, want vijf minuten later scoorde Van Oosten zeer bekeken zijn tweede treffer van de middag.

Het geplaagde GVVV probeerde na rust nog wel de bakens te verzetten en kreeg ook kansen, maar Noordwijk bleef met hangen en wurgen overeind.