UTRECHT - PSV heeft in de strijd om de landstitel opnieuw averij opgelopen. Op bezoek bij FC Utrecht bleef de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy steken op een gelijkspel: 2-2. Hierdoor bedraagt de achterstand op koploper Feyenoord nu zes punten.

Boussaid zette Utrecht op zeer fraaie wijze op voorsprong toen hij de bal bij een afgeslagen hoekschop in de bovenhoek schoot. Benitez voorkwam daarna wel dat Booth er 2-0 van maakte. De 1-1 viel kort voor rust en was een schot in de verre hoek van Bakayoko, na een pass van De Jong.

PSV begon scherp aan de tweede helft en De Jong scoorde in de rebound na een door Barkas gekeerd schot van Bakayoko. Een van richting veranderd schot van Van de Streek leverde Utrecht de gelijkmaker op. Til was met een omhaal dicht bij een treffer en trof later ook nog de paal, maar PSV slaagde er niet in om een driepunter mee te nemen..