KATWIJK/SPAKENBURG - Quick Boys heeft de positie in de top vijf van de Tweede Divisie verstevigd alwaar VV Katwijk nu op vier punten achterstand staat van die top vijf. Op eigen veld won Quick Boys met 2-1 van IJsselmeervogels terwijl Katwijk met dezelfde cijfers onderuit ging bij Spakenburg.


De 'clashes' tussen de Katwijkse ploegen en de formaties uit Bunschoten-Spakenburg bleken levendig. Quick Boys leek op eigen veld rond het uur spelen het duel te beslissen. Kort nadat Danny van den Meiracker de score had geopend wist Youssef El Kachati die te verdubbelen. Vrij vlot vond IJsselmeervogels de aansluiting via Youssouf Blel. Een spannende slotfase volgde, maar de Grünholz-equipe hield stand.

Trainer Anthony Correia van Katwijk zag zijn ploeg bij rust al met 2-0 achterstaan op Sportpark De Westmaat in Spakenburg. Luuk Admiraal en Wimilio Vink waren de doelpuntenmakers voor de thuisploeg. Kort na de rust bracht Tim Freriks de spanning terug, maar ondanks een overwicht lukte het Katwijk niet op gelijke hoogte te komen.