KATWIJK - Quick Boys heeft de vooruitgeschoven wedstrijd tegen Spakenburg in winst om kunnen zetten en staat zo vaster op de zesde plaats in de Tweede Divisie.

De thuisploeg van Edwin Grünholz had het duel feitelijk bij rust al beslist en mocht daar Spakenburg dankbaar voor zijn. Na twaal minuten schoot keeper Damen de bal zomaar in de voeten van Panka die vervolgens El Kachati de 1-0 liet aantekenen. El Kachati verdubbelde de score bij een rebound nadat Runderkamp de paal had geraakt. De thuisploeg zou nog tweemaal scoren voor rust. Met El Kachati nu als aangever mikte eerst Junte raak, Daarna was het de beurt aan Franken om van afstand het doel te vinden. Admiraal deed namens de gasten nog wel iets terug.

De tweede helft had vervolgens schriftelijk afgedaan kunnen worden. Quick Boys leek het wel te geloven en controleerde het duel en Spakenburg kon niet veel beter al bepaalde invaller Eindhoven de eindstand nog wel op 4-2.