RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft niet kunnen profiteren van puntenverlies van de directe concurrenten in de top vijf van de Tweede Divisie. op Middelmors ging de thuisploeg zelfs hard onderuit tegen het laag geklasseerde GVVV: 1-4.

De gasten uit Veenendaal stonden al het hele seizoen op een rechtstreekse degradatieplaats, maar mogen na de ruime zege op Rijnsburgse Boys zelfs weer hopen op handhaving. Al na drie minuten kwam GVVV, spelend in het uitshirt van Rijnsburgse Boys aangezien men de uit-shirts was vergeten, op voorsprong. Een inzet van Jordi bitter verdween via Dennis van der Plas op voorsprong. Byron Burgering wist die score twintig minuten later met een lage schuiver te verdubbelen. Na een half uur deed de thuisploeg iets terug via Jeroen Spruit en de 1-2 was tevens de ruststand.

Rijnsburgse Boys probeerde na rust het tij te keren, maar binnen acht minuten na de aftrap had Ahmed El Idrissi de marge alweer op twee gebracht. Een klein kwartier voor tijd is het vervolgens Jordi Bitter die keeper Wesley Zonneveld voor een vierde keer wist te passeren,