SPAKENBURG - Op de tweede speeldag van de Tweede Divisie hebben Spakenburg en Kozakken Boys de punten gedeeld. De thuisploeg kwam tot twee keer toe op voorsprong, maar net zo vaak kwamen de gasten langszij.

Kort voor rust brak Robin Eindhoven de ban voor de thuisploeg, maar de tweede helft was nog geen vier minuten oud toen Mark Veenhoven de gelijkmaker liet aantekenen. Die gelijke stand was echter van korte duur want weer drie minuten later was het Floris van der Linden die de "blauwen" opnieuw op voorsprong bracht.

Genoeg voor de zege bleek het echter niet want met nog eenkeline vijf minuten op de klok wist Veenhoven zijn tweede te maken en daarmee een punt voor Kozakken Boys te redden: 2-2.