SPAKENBURG - Door een doelpunt diep in blessuretijd heeft Spakenburg zaterdagmiddag met 3-2 van Katwijk gewonnen. Breekpunt in de wedstrijd was een rode kaart en een strafschop waardoor Katwijk de voorsprong uit de eerste helft verspeelde.

De gasten waren daarvoor tweemaal op voorsprong gekomen. Na een flitsende start opende Kalian van Mil al na twee minuten de score. Robin Eindhoven zorgde na een kwartier voor de gelijkmaker, maar kort voor rust wist linksback Samuel Scheimann de Katwijkers opnieuw op voorsprong te schieten.

Een handsbal van Kay Blokland betekende de ommekeer. Blokland zag rood en Floris van der Linden maakte gelijk vanaf de strafschopstip. Lang leken de gasten stand te houden, maar in blessuretijd kopte Koos Werkman de thuisploeg alsnog naar de zege.