UTRECHT - FC Utrecht heeft in de eigen Galgenwaard met 4-0 van Fortuna Sittard gewonnen en is daarmee voor de dertiende maal op rij ongeslagen gebleven. De ploeg van Ron Jans neemt zodoende de tiende plaats over van de Limburgers.

In de weinig enerverende eerste helft was FC Utrecht de betere ploeg, maar had het de nodige moeite om kansen te creëren. De eerste de beste was echter wel meteen raak. Booth, vorige week al driemaal trefzeker, trof doel na een steekpass van Lammers.

Fortuna Sittard deelde via onder anderen Guth en Duarte speldenprikjes uit, maar was ook na rust zelden dreigend. FC Utrecht nam in het laatste kwart van het duel afstand. Boussaid en opnieuw Booth troffen doel na aanvallen over rechts en Lammers schoot uit een lastige hoek fraai raak en maakte zo zijn eerste treffer voor de thuisploeg.