SITTARD - Fortuna Sittard en FC Utrecht zijn zaterdagavond niet tot scoren gekomen in een wedstrijd die met name na de rust alleraardigst was om te zien.

Thuisploeg Fortuna Sittard kreeg in de eerste helft enkele aardige kansen.Sierhuis kopte over en Barkas keerde een kopbal van Siovas. Hij voorkwam ook dat Novoa de bal in eigen doel werkte. Labyad dacht kort voor rust te scoren voor Utrecht,maar zag Guth zijn kopbal nog net van de lijn halen.

Barkas stopte in de tweede helft ook de strafschop van Halilovic, gegeven na een handsbal van Sagnan. FC Utrecht werd daarna sterker en dat vertaalde zich in kansen voor Booth, Leliendal en Fraulo. De beste kans was voor Toornstra, die evenmin de bal achter doelman Pandur kreeg: 0-0.