KERKRADE - In de Keuken Kampioen Divisie staat Roda JC weer in het linkerrijtje na een moeizame overwinning op Jong FC Utrecht. De ploeg van de van corona herstelde Jurgen Streppel zegevierde met 2-1.

De thuisploeg had een moeilijke avond tegen de Utrechts beloften die na een kleine twintig minuten op voorsprong kwamen. Jerdey Hilterman maakte alweer zijn twaalfde van het seizoen na een voorzet van Mokono. In de 30e minuut kwam Roda JC op gelijke hoogte toenErik Falkenburg op de juiste plek stond na een corner van Thijmen Goppel.

Goppel stond na een uur spelen ook aan de basis van de winnende treffer toen hij Patrick Pflücke wist te bereiken. Die had maar een klein gaatje nodig om de 2-1 te maken.