VELSEN-ZUID - De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is voor Telstar uitgedraaid op een teleurstelling. Jong FC Utrecht won door twee doelpunten in de laatste tien minuten met 1-3 van de Witte Leeuwen. Door het verlies zakken de Witte Leeuwen naar de voorlaatste plaats.

Het was snel raak voor de Utrechtse beloften. Özgür Aktas liet zich simpel aan de kant zetten door Mees Rijks, waarna Derensili Sanches Fernandes scoorde. Het leek lang bij 0-1 te blijven, maar tien minuten voor tijd was daar plotseling Rashaan Fernandes. De aanvaller tikte raak in de rebound na een goede kopbal van invaller Gyliano van Velzen. De ploeg van Andries Jonker ging voor de drie punten, maar de goals vielen aan de andere kant.

Mohamed Mallahi en een ongelukkige eigen goal van Aktas zorgden in de 84e en 87e minuut voor de 1-3 eindstand.