NEDERLAND - OSS '20, UNA en OFC zijn de enige drie ploegen die na twee speeldagen nog zonder puntverlies zijn in de Derde Divisie zondag. Kijk hier voor alle uitslagen.

EVV - Blauw Geel '38 (2-4)
Liefst zes goal vielen er in het duel EVV-Blauw Geel '38 (foto) waarvan de gasten er in de eerste helft twee maakten. Bosch en Duits brachten Blauw Geel op voorsprong. EVV kwam echter na de rust goed uit de kleedkamer en via twee treffers van Respen. Doelpunten van Zeller en Van den Nieuwenhof beslisten het duel toch in het voordeel van de gasten.

DEM - VV Hoogland (0-0)
DEM was voortdurend de betere ploeg, maar stuitte negentig minuten lang op een Hooglandse muur. Met name Anthony van Dongen miste het geluk in de afronding. DEM eindigde het duel ook nog met tien man na een tweede gele kaart voor Twan Verswijveren.

OSS '20 - ADO '20 (5-1)
Rob van Sonsbeek scoorde al in de eerste minuut voor de thuisploeg, maar Milan Klopper maakte na een kwartier gelijk. Nog voor rust had Van Sonsbeek zijn tweede gemaakt en scoorde Jari van Ginkel uit een vrije trap. Waterink en Van den Berg voerden na rust de score verder op.

Gemert - VV Dongen (2-1)
De gasten kwamen na een klein half uur op voorsprong door Fatih Kamaci. Kort voor rust zorgde Jens Leijten voor de gelijkmaker. Aanvoerder joost habraken besliste uiteindelijk het duel door een kwartier voor tijd de 2-1 te maken.

JOS Watergraafsmeer - Hollandia (1-0)
Nadat beide ploegen in de eerste vrijwel gelijkwaardig aan elkaar waren zonder al teveel kansen te krijgen viel de beslissing na rust. twintig minuten voor tijd maakte Nigel Hardenberg de enige treffer van de wedstrijd.

OFC - HSC '21 (2-1)
in Oostzaan kwamen de gasten kort voor rust op voorsprong door Cenk Uguz. Aan de hand van uitblinker Abdel El Hasnoui ging de zege toch naar OFC.

UNA - Groene Ster (4-1)
Serhat Koc, vorige week al twee keer trefzeker bij Hollandia, opende de score, maar even later werd het vanuit het niets gelijk door Safouane Ahidar. na de rust nam UNA wel afstand door twee treffers van routinier Rob van Boekel en een goal van Samuel Franssen.

Unitas - HV & CV Quick (0-0)
De thuisploeg had het betere van het spel, maar keeper Puister bleek deze wedstrijd niet te passeren. Invaller Jerrel Hak kreeg de beste kans ook niet langs de uitblinkende doelman.

Westlandia - Hercules (1-1)
Tyron Fonville bracht de gasten uit Utrecht na een klein kwartier op voorsprong. Op slag van rust moest Westlandia met tien man verder na rood voor Melvin Vissers, maar desondanks kwam de thuisploeg via Steve van Kesteren op gelijke hoogte.