UTRECHT - Nachtsafari is een nieuw kleurrijk clubconcept met positieve, uplifting, electro, house, techhouse en techno met een 'safari feel'. Voor de totale safaribeleving hebben we een aantal leuke verrassingen voor alle avonturiers in petto. Zaterdag 26 februari om middernacht gaat de eerste editie van start in De Helling op Rotsoord in Utrecht, tot in de kleine uurtjes.

Na een lange periode van droogte, komen de dieren op de savanne bij de drinkplaats samen voor een feestelijk samenzijn bij nacht. De maan staat hoog aan de hemel. Een jonge antilope en een leeuwin lopen gemoedelijk zij aan zij naar het water om hun dorst te lessen. Een wrattenzwijn zit op de rug van een krokodil die rondjes zwemt, toegejuicht en aangemoedigd door een stel hysterisch lachende hyena's. Vijanden bestaan niet vannacht, alle dieren zijn gelijk.

Een nijlpaard brult een brute baslijn terwijl een groepje ringstaartmaki's opzwepend met takken en twijgjes op holle boomstammen trommelt. Trompetterende olifanten vormen een symfonieorkest, aangevuld met de zuivere zang van een toekan. De dieren dansen door tot het ochtendgloren. Ze hebben elkaar gemist.

LINE UP:
BALU (BirdcageRadio) Budakid (Anjunadeep, Berlin) Nuno dos Santos (SoHaSo)
GA JE MEE OP NACHTSAFARI?

Koop dan snel je ticket via https://dehelling.nl/agenda/21635/nachtsafari en volg ons op Facebook (NachtsafariUtrecht) en Instagram (Nachtsafari).