ZEIST - Op vrijdag 16 december 2022 organiseert Toonkunstkoor Zeist een eigentijdse en inspirerende uitvoering Christmas Carols and Good Tidings in de sfeervolle Oude Kerk in Zeist.


Een traditionele Carol Service bestaat uit een combinatie van lofzangen over Kerstmis en lezingen uit de evangeliën die het kerstverhaal vertellen. De eerste viering van Festival of Lessons and Carols was in 1880 en sindsdien vinden deze vieringen in vele landen ter wereld plaats en worden deze uitgezonden. Voor velen van u zullen de Carols dan ook een feest van herkenning zijn.

Voor de uitvoering op 16 december zal de traditionele opzet van Nine Lessons en Carols worden losgelaten en zullen de Carols worden afgewisseld door Good Tidings die worden uitgesproken door vertegenwoordigers van sociaal-maatschappelijke organisaties die "goed doen" en ertoe doen:

Gemeente Zeist, Wereldwinkel, Weggeefwinkel, Voedselbank, Kringloopwinkel, Inloophuis, Stadslab en Launch Your Future.

De algehele muzikale leiding is in handen van onze dirigent Danny Nooteboom en we worden begeleid door onze pianist Menno Boogaard.

Het wordt een bijzondere, feestelijke avond en wij nodigen u uit de avond met ons mee te beleven, en de positieve sfeer en boodschap zingend met u mee naar huis te nemen.

Christmas Carols and Good Tidings – Vrijdag 16 december 2022 – Oude Kerk, Zeist – Aanvang 20.00 uur

Kaarten (€10,- ) zijn verkrijgbaar via website, via de leden en aan de zaal vanaf 19.30 uur.