UTRECHT - Kerst vieren ziet er vaak hetzelfde uit, door de jaren heen. Eten, familiebezoek, dezelfde kerstfilm nog een keer zien. Dit jaar kan dat helemaal anders! Ga er eens op uit, maak een fijne wandeling in de frisse buitenlucht, adem die koele lucht vol winterkou diep in, tot in alle hoekjes van je longen, bewonder de fraaie gevels in de binnenstad van Utrecht, kijk hoever het staat met de restauratie van de Domtoren en wandel op je gemak naar de Oudegracht 290, werfkelder.


Daar vindt dit jaar het Kerst(ont)Moet-Ding plaats, in de historische werfkelder die in een heerlijk ouderwetse kerstsfeer is ingericht. Een gevarieerd programma, gepresenteerd door de Utrechtse bekendheden Serge Brink en zijn assistente Helga Cremers. Samen staan zij al garant voor humor en gezelligheid, maar voor deze gelegenheid is er een speciale kerstquiz ontwikkeld vol leuke en spannende vragen en opdrachten; het testen van ieders kennis over Kerstmis, maar ook heerlijke doeopdrachten, waarbij er gezongen, gedanst, gedicht, gerapt en gegeten kan worden. En dan hebben we nog niet eens alles genoemd, wat er aan bod komt!

Alle deelnemers wordt gevraagd een gerechtje of dessert voor twee personen mee te nemen, dat met elkaar gedeeld kan worden en er zo een echt gezamenlijk kerstmaal genuttigd kan worden. Kom alleen of met een vriend, vriendin of partner en maak er een heerlijk uitje van op kerstavond om 19.30 uur, op eerste of tweede kerstdag om 14.00 uur. En er is zelfs een zelfs een Dutchy English versie! Deze is op tweede kerstdag om 19.00 uur.

Koffie en thee zijn gratis, net als de deelname, hoe fijn is dat? Reserveren kan door te bellen naar: 06-45355966. Of door een e-mail te sturen naar: info@salonvanweleer.nl.

Meer informatie over de Kerst(ont)Moet-Ding is te vinden op: https://salonvanweleer.nl/kerstontmoetding.html