WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht tot twee keer toe een voorsprong uit handen gegeven waardoor het in 2-2 eindigde in Waalwijk.

Echt boeiend was de eerste helft zeker niet,maar het schot waarmee Min de thuisploeg op voorsprong wist te zetten was zeker fraai. Fraulo liet bij een scrimmage de kans op de gelijkmaker liggen: na een redding van Vaessen schoot hij ruim over.

Vaessen keerde na de rust een inzet van Lammers en Toornstra kreeg de bal er in de rebound evenmin in. Bozdogan slaagde daar na een prima voorzet van Boussaid wel in.Vijf minuten na de gelijkmaker wist de net ingevallen Margaret de thuisploeg opnieuw op voorsprong te zetten, waarna Lammers Utrecht nog een punt bezorgde met een puntertje.