UTRECHT - De volleybalsters van De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht hebben een ferme tik uitgedeeld in de eerste wedstrijd van de kwartfinale playoffs. Tegen Visser Assen/Sudosa-Desto, de nummer twee van de reguliere competitie, was de ploeg van coach Vera Koenen vanaf de start goed op stoom.

Met overtuigend aanvalsspel en een sterke verdediging werd met 3-1 gewonnen. De enorme dip in de derde set werd in de vierde set knap tenietgedaan (32-30, 25-23, 8-25, 25-16).

Komende zondag heeft Utrecht aan winst of een 2-3 nederlaag voldoende voor rechtstreekse plaatsing voor de halve finale. Mocht Assen met 3-1 of 3-0 winnen, dan volgt direct aansluitend een golden set met als inzet diezelfde halve finale. De wedstrijd in Assen begint om 15.30u.