DELFT - Op 8 december a.s. verschijnt de erotische thriller ‘Onvermijdelijk verlangen’. Een ware aanrader voor de liefhebbers die in de 50-tinten grijs verhalen, diepgang misten.


Met haar ‘Onvermijdelijk verlangen’ vertelt auteur Julie Anne Palm het verhaal van Lynn die, na een verdrietige periode, op zoek gaat naar avontuur. Ze wil het leven ten volle leven! Dan ontmoet ze, bij de familie waar ze als privé verpleegkundige werkt, de stoere bodyguard Joe. Joe is tactloos, arrogant, maar ze ontdekt ook lust in zijn donkere ogen. Kan Lynn haar verleden achter zich laten, of zijn de wonden nog te vers? En kan Joe, die na zijn laatste dramatische relatie besloot nooit meer aan de liefde te beginnen, zich openstellen voor de prachtige, uitdagende vrouw die plotseling zijn leven inloopt?

Lynn en Joe begaan samen een intieme en opwindende reis maar dan komt Lynns leven in gevaar…

Julie Anne Palm heeft een carrière in de zorg achter de rug. Pas na haar emigratie kreeg ze de tijd en ruimte om een lang gekoesterde wens uit te laten komen; het schrijven van een erotische roman. De genretypering ‘erotische roman’ doet ‘Onvermijdelijk verlangen’ echter niet voldoende recht, gezien het spannende effect en de diepgang die Palm het verhaal inbrengt. In een fraaie schrijfstijl weet de auteur niet alleen haar karakters prima te karakteriseren, maar ook de gevoelens en emoties van Lynn en Joe uitstekend te verwoorden.

‘Onvermijdelijk verlangen’ kan beslist wedijveren met menig erotische thriller en het is dan ook nauwelijks te geloven dat dit het debuut is van Julie Anne Palm!

‘Onvermijdelijk verlangen’ verschijnt op 8 december a.s. als paperback bij Pumbo onder ISBN 9789083282909.