Zeer lichte bewolking23.1 ℃

City Spa Time Out in Hilversum

City Spa Time Out


City Spa Time-Out Hilversum is niet zomaar een heel goede schoonheidssalon....Wij zijn in 2014 (Nationale Wellness Verkiezing 2013/2014) verkozen tot de beste City Spa in Noord-Holland!

Bij ons wordt gewerkt volgens het City Spa concept. Een concept dat overkwam vanuit New York en andere grote wereldsteden. Behandelingen (ontspanning of verzorging) worden geheel afgestemd op het drukke leven van de moderne stadsmens. Het regelmatig bezoeken van een City Spa is in die grote steden vaak een vast onderdeel van hun lifestyle. Denk daarbij aan een pedicure na een dag te hebben geshopt; een lekkere gezichtsbehandeling in je pauze of een kleine relaxte massage (bijvoorbeeld stoelmassage) voor of net na je werk.

Een City Spa is een schoonheidssalon en dus géén Wellness Spa waar je een hele dag kan vertoeven. Een dagje naar een afgelegen Spa (wellness) kost gauw veel tijd. Bij City Spa Time-Out in Hilversum kun je juist gemakkelijk van een ontspanningsmoment en/of verzorging genieten. Dat zonder de hele dag kwijt te zijn.

In onze schoonheidssalon kun je optimaal genieten van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, diverse massages, duo behandelingen (samen op een stoel en om en om worden behandeld), jeugd behandelingen, een voetmassage of zelfs een unieke Beauty High Tea (beter bekend als 'Beauty - Thé Complet'): beauty behandelingen en thee met lekkernijen.

Neem contact op met de beste schoonheidsspecialist in Hilversum en vraag naar alle mogelijkheden. Schoonheidsspecialiste Damella, zal samen met je kijken welke schoonheidsbehandeling het best bij je past. Jij staat immers centraal en de schoonheidsbehandeling zal dan ook goed worden afgestemd op de behoefte van huid, lichaam en geest.

Damella heeft ruim 20 jaar ervaring. Naast haar opleiding tot schoonheidsspecialiste, heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd voor haar werk. Zo kan ze jou zo goed en tevreden mogelijk van dienst te zijn. Haar kennis van de merken die ze gebruikt en het continu blijven volgen van de ontwikkelingen op haar vakgebied, zorgen ervoor dat ze up-to-date kan behandelen en adviseren.

Of het nu gaat om een specifiek huidproblemen of een ontspannende wellness behandeling, bij City Spa Time Out in Hilversum ben je aan het juiste adres. We doen het voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor alle huidtypen. Door met verschillende grote merken te werken bieden wij voor elk budget een passende behandeling.

Ervaar dit fantastische gevoel zelf en maak een afspraak met de centraal in Hilversum gelegen City Spa!

www.cityspatimeout.nl

Foto's van City Spa Time Out

City Spa Time Out image 1
City Spa Time Out image 2
City Spa Time Out image 3
City Spa Time Out image 4
City Spa Time Out image 5
City Spa Time Out image 6

Zoek een bedrijf in Utrecht:

Adres
Schapenkamp 128
1211 PB  Hilversum
Telefoon
035-6836767
Mobiel
06-25293678
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over City Spa Time Out. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map