UTRECHT - Maak je klaar voor een onvergetelijke en lachwekkende avond met een rafelrandje, want de nieuwe en gedurfde zwarte komedie "Leonardo" brengt een verfrissende kijk op de uitdagingen van het leven. Met een scherp gevoel voor humor vertelt het stuk het verhaal van twee ouders, hun zoon en diens partner die zelfmoord wil plegen, terwijl ze allemaal verstrikt raken in een web van miscommunicatie.


In een wereld waar de meeste verhalen over dit onderwerp vaak een ernstige toon hebben, biedt "Leonardo" een nieuwe benadering. Regisseur en schrijver, Gert van Veen heeft wederom een stuk gecreëerd dat diepgaande thema's op een luchtige en komische manier benadert.

Maak kennis met ouders Wolter en Astrid, worstelend met persoonlijke overtuigingen en tradities, vooroordelen en verborgen verlangens. Wanneer de zoon, Daan, geconfronteerd wordt met het nieuws over zijn partner, gaan de ouders, Astrid en Wolter, in overdrive om op hun eigen wijze te proberen te helpen. Maar in plaats van met elkaar te communiceren, belanden ze in een hilarische reeks misverstanden en situaties, die het publiek tranen van het lachen zullen bezorgen.

De cast, bestaat uit: Frans de Wit, Aris Julian, Erik van Ree en Wilma Paalman.

'Leonardo' is te zien op 18 en 19 augustus in de Salon van Weleer, een sfeervol klein theater in een historische werfkelder aan de Oudegracht 290 werfkelder, in het hart van Utrecht. Aanvang: 20.00 uur. Entreeprijs: €4,95. Reserveren kan door te bellen met: 06-45355966 of een e-mail te sturen naar: info@salonvanweleer.nl

Meer informatie is te vinden op de website: https://salonvanweleer.nl/leonardo/index.html