Licht bewolkt14.2 ℃

Stichting WereldOuders in Hilversum

Stichting WereldOuders


Miljoenen kinderen, waarvan vele in Latijns-Amerika, moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevol gezin. Zij hebben geen liefdevolle thuisbasis, lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Ze komen vaak al jong in aanraking met criminaliteit en geweld. Hun toekomstperspectief is een leven in armoede. Wat deze kinderen nodig hebben is familie.

WereldOuders is voor deze kinderen familie. We are family. We staan klaar voor de kinderen in elke fase van hun leven. Kinderen zijn de toekomst. Dankzij onze steun, liefde en zorg geven wij kinderen de kans om de armoedespiraal, die vaak generatie op generatie wordt doorgegeven, te doorbreken. Wij zetten ons dagelijks in om de situatie van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika op de lange termijn te verbeteren door kinderen op te nemen in onze familie waar ze een stabiele basis krijgen, onderwijs en medische zorg. Ook is WereldOuders zeer actief in het ontwikkelen van de lokale gemeenschappen met projecten rondom o.a. onderwijs, duurzaamheid, agricultuur, noodhulp, medische zorg en ondersteuning van arme gezinnen.

WereldOuders is actief in negen landen in Latijns Amerika, dit zijn Bolivia, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Haïti, Honduras, Mexico, Nicaragua en Peru.

Foto's van Stichting WereldOuders

Stichting WereldOuders image 1
Stichting WereldOuders image 2
Stichting WereldOuders image 3

Zoek een bedrijf in Utrecht:

Adres
Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum
Telefoon
035-6264578
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stichting WereldOuders. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map